Menü
Duna_Aszfalt

Az építőipar is csatlakozik az összefogáshoz: a Duna Aszfalt 50 millió forinttal segíti a török földrengés károsultjait

A török nagykövetség megkeresése után a tulajdonos gyakorlatilag azonnal meghozta a döntést.

A magyar építőipar egyik meghatározó vállalata is hozzájárul a törökországi földrengések okozta katasztrófahelyzet enyhítéséhez.

A magyarepitok.hu információi szerint a Duna Aszfalt Zrt. 50 millió forintos pénzügyi támogatással segít a bajba jutottakon: a felajánlott összeg hétfőn már meg is érkezett Törökország budapesti nagykövetségének a számlájára, akik az előző hét során vették fel a kapcsolatot a nagyvállalattal.

„A török nagykövetség megkeresése után a tulajdonos, Szíjj László gyakorlatilag azonnal meghozta a döntést, és az összeg rövid időn belül átutalásra került a Duna Group zászlóshajójának számító Duna Aszfalt részéről.” – árulta el lapunknak Dr. Ónodi Barna szóvivő.

Hozzátette, a cégcsoportnál mindig is hangsúlyos volt a társadalmi szerepvállalás, melyet már korábban is számos katasztrófahelyzetben gyakorolt a Duna csoport – például a 2020-as horvátországi földrengés során is segítő kezet nyújtottak a rászorulóknak. „Ugyanakkor az adományok gyűjtése és küldése helyett ezúttal azt láttuk a leginkább célravezetőnek, ha azonnali pénzügyi segítséget küldünk Törökországba, amelynek a felhasználásáról helyben tudnak dönteni az illetékesek.” – nyilatkozta a szóvivő.

Forrás: https://magyarepitok.hu/iparagi-hirek/2023/02/az-epitoipar-is-csatlakozik-az-osszefogashoz-a-duna-aszfalt-50-millio-forinttal-segiti-a-torok-foldrenges-karosultjait

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com