Menü
Csongrád-Csanád vármegye útfejlesztés

Csongrád-Csanád vármegyében hajt végre útfejlesztéseket a Duna Aszfalt és a Strabag

A szakemberek gondoskodnak a meglévő felület profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről.

Felújítják uniós támogatással, 1,5-1,5 milliárd forintos beruházással a Földeák-Maroslele és a Szentes-Mindszent-Hódmezővásárhely összekötőutak több szakaszát – tájékoztatta a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.    

A közlemény szerint a 4416-os jelű, Földeák-Maroslele összekötőút 3,9 kilométeres szakaszának rekonstrukciója 90 napot vesz igénybe. Három hónapig tart majd a 4521-es jelű Szentes-Mindszent-Hódmezővásárhely összekötőút 4,3 kilométeres szakaszának felújítása is.   


A KRESZ-táblák és a burkolati jelek is megújulnak

A magyarepitok.hu információi szerint a Földeákot Maroslelével összekötő utat a Duna Aszfalt Zrt. fejleszti a 4+240-es illetve a 8+151-es kilométerzselvények között.

A Szegvár-Mindszent-Hódmezővásárhely úton ugyanakkor két részprojekt valósul meg:

  • Szegvár és Mindszent térségében a Duna Aszfalt dolgozik a 10+105 és a 13+056-os szelvények között,
  • míg Mindszent kül és belterületét érintve a Strabag Általános Építő Kft. a kivitelező a 14+170 és a 15+596,5-ös szelvények között.

A szakemberek gondoskodnak a meglévő felület profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről, ezt követően az út aszfaltréteget kap és új padka épül. Kicserélik továbbá a KRESZ-táblákat és új, tartós burkolati jeleket festenek fel – áll a közleményben.

Forrás: https://magyarepitok.hu/utepites/2023/04/csongrad-varmegyeben-hajt-vegre-fejleszteseket-a-duna-aszfalt-es-a-strabag

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com