Menü
Duna_Aszfalt_BME_szakmai_nap

Duna Aszfalt szakmai nap a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen

„Büszkén jelentem, hogy szerdán szakmai napot tartott a Duna Aszfalt Zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, „Modern technológiák az infrastrukturális kivitelezés területén” címmel, ahol a BIM csapatunk munkatársai mutatták be azokat a digitalizált és innovatív felmérési technológiákat, melyeket a Duna Aszfaltnál végzünk a BIM folyamatok támogatására.
Szó esett továbbá a modell alapú gépvezérlési rendszerek használatáról és arról a GeoLayer Kft -vel közösen működtetett műveletirányítási rendszerről, mely lehetővé teszi, hogy a levegőben történt munkavégzéseinket a jogszabályi előírások teljes betartása mellett végezzük.

Büszke vagyok a legjobb BIM csapatra, és kollégáimra akik a kiváló előadásokat készítették :
Jozsef Lennert, Imre Vass Bence Gáti, Gábor Horváth, Balogh Soma, Lóránt Ádám, Elek Zoltán, Rassányi Zsófia, Robert Bors

Köszönöm minden jelen lévő szakembernek és hallgatónak, hogy velünk tartottak és mindenkinek, aki aktív közreműködésével támogatta a rendezvény sikerét.

Köszönjük Dr. Szabolcs Rozsa, hogy lehetővé tette, hogy a Műegyetem falai között rendezzük meg ezt az egész napos eseményt.”

Forrás: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7077963957344321536?updateEntityUrn=urn%3Ali%3Afs_feedUpdate%3A%28V2%2Curn%3Ali%3Aactivity%3A7077963957344321536%29

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com