Menü
GeoLayer_LUC_approved

Egy újabb sikeres audit után

Májusban újabb mérföldkőhöz érkeztünk a légügyi hatósági audit sikeres teljesítésével, ahol ismételten bizonyítottuk megfelelőségünket és elkötelezettségünket a LUC rendszerünk megfelelő működése és a repülésbiztonság iránt. Ezt követően Magyarországra látogattak az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) képviselői, melynek keretében egy hosszú és eredményes megbeszélést folytattunk velük.

Igazoltuk, hogy a szabályok nem csupán betarthatók, hanem elengedhetetlenek is a biztonságos és hatékony működéshez. Szigorú követelményeket teljesítve bizonyítottuk, hogy strukturált és átgondolt módon végezzük műveleteinket, beleértve a tervezést, kockázatelemzést, megvalósítást, karbantartást és adminisztrációt egyaránt, melyet az EASA képviselői is minden részletre kiterjedően végignéztek.

A repülésbiztonság minden tevékenységünk elsődleges célja. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden műveletünk a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfeleljen. Biztonsági kultúránk iránymutató, amelyet kiválóan ötvözünk az ISO 45001 tanúsítványunkkal, így garantálva a biztonság legmagasabb szintjét is.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a LUC nem csupán egy egyszeri engedély, hanem egy folyamatosan üzemeltetett, karbantartott és fejlesztett rendszer. Célunk, hogy továbbra is az innováció élvonalában maradjunk és hozzájáruljunk a dróntechnológia széleskörű elterjedéséhez. Hisszük, hogy a szabályozott és biztonságos drónhasználat hosszú távon jelentős előnyöket hoz majd számos iparág számára.

Mi, a GeoLayer-nél, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk, és hogy a repülésbiztonság mindig elsődleges prioritásunk maradjon. Ez bizonyítja, hogy a helyes úton járunk, és készen állunk a jövő kihívásaira. Emellett törekszünk versenytársaink támogatására is, szívesen megosztjuk tapasztalatainkat, hiszen hiszünk abban, hogy ezen iparág fejlődése közös érdek.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com