Menü
HE-DO_kft

Ezzel a beruházással egy északi határmenti város ipari kapacitását fejlesztik

A HE-DO munkájának köszönhetően Nógrád vármegye második legnagyobb városában javulnak az ipari park körülményei.

HE-DO Építő Zrt. alvállalkozójaként dolgozó HE-DO Kft. az önkormányzat megbízásából felújítja a balassagyarmati Ipari Park feltáró útját, illetve mintegy 3,5 hektárnyi ingatlan hiányzó közművesítése is megtörténik – derül ki a cég által közzétett információkból. A kivitelezés a tervek szerint 7 hónapot vesz majd igénybe.

Miután a HE-DO 2023 január végén átvette a munkaterületet, a projekt során

  • az érintett iparterületeket közművesítésítik,
  • az elöregedett, tönkrement aszfalburkolatot megerősítik,
  • illetve az eddig 4,5-5 méter szélességű, jelentős forgalommal terhelt utat is kiszélesítik.

„A kivitelezés a kerítés és egy kisebb épület lebontásával, illetve a járdaépítéssel érintett terület előkészítési munkáival kezdődik. Ezután megépítjük a járdát, a csapadékcsatornát, a hiányzó víz és elektromos hálózatot és kiszélesítjük a pályaszerkezetet. Az út két oldalán süllyesztett szegélyt alakítunk ki padkafolyókával, végül elkészítjük a két réteg aszfaltot”

– tájékoztatott a részletekről Pintér Gábor, a HE-DO Építő Zrt. főépítésvezetője.

A kivitelezés a forgalom folyamatos, akadálymentes fenntartása mellett zajlik majd le, biztosítva a teherautók és az ipari park dolgozóit szállító menetrendszerinti buszok zavartalan közlekedését.

Forrás: https://magyarepitok.hu/utepites/2023/02/ezzel-a-beruhazassal-egy-eszaki-hatarmenti-varos-ipari-kapacitasat-fejlesztik

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com