Menü
ISO 9001 and ISO 45001 certificates

ISO 9001 és ISO 45001 tanúsítványokkal büszkélkedhet a GeoLayer Kft.

Szilárd elkötelezettség a minőség és a dolgozói biztonság mellett

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy cégünk sikeresen megszerezte az    ISO 9001 minőségirányítási és az ISO 45001 munkahelyi egészségvédelem és biztonság tanúsítványokat, melyek erősítik elkötelezettségünket a magas minőségű szolgáltatások és munkatársaink biztonsága iránt.

Az ISO 9001 tanúsítvány alátámasztja, hogy vállalatunk szigorú minőségirányítási rendszert követ, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Az ISO 45001 tanúsítvány pedig azt jelzi, hogy komolyan vesszük a dolgozóink egészségét és biztonságát, és minden szükséges intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy a munkakörülményeik biztonságosak legyenek. Az ISO 45001 szabvány szorosan kapcsolódik a drónos műveletekhez is, mivel ezek használata magas kockázatokkal járhat, a műveletek végzése során is szigorú biztonsági és egészségügyi előírásokat követünk és elkötelezettek vagyunk a munkavégzés körülményeinek javítása mellett, minden munkafolyamat során. Cégünk minden tevékenységével arra törekszik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, miközben kollégáink biztonságát mindenkor szem előtt tartjuk. Az ISO 9001 és az ISO 45001 tanúsítványok megszerzése tovább erősíti elkötelezettségünket ezen értékek iránt. Újabb fontos mérföldkő a GeoLayer Kft. történetében, és arra ösztönöz minket, hogy tovább dolgozzunk az ügyfelek elégedettségének és a munkahelyi biztonságnak a javításán.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com