Menü

Rólunk

Kérjen ajánlatot!

Cégünk családi vállalkozásként indult erőteljes motivációtól hajtva. 15 évnél is hosszabb szolgáltatási és kereskedelmi területen szerzett nagyvállalati tapasztalattal a hátunk mögött szerettünk volna valami újat kipróbálni.

Mindig is azt a gondolkodásmódot szem előtt tartva dolgoztunk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás kimagasló maradjon, ügyfeleink pedig mindig a középpontban legyenek.

Egyszerűen szeretjük, amit csinálunk, ezért jókedvvel indulunk neki minden napnak! Ennek szellemében olyan munkahelyet szerettünk volna teremteni, ahol kollégáink is jól érzik magukat.

Előszeretettel keressük a kihívásokat, a megoldhatatlannak gondolt határidők betartását, a látszólag nem kivitelezhető műveletek kivitelezését. Képesek vagyunk gyors döntéseket meghozni, rugalmasan alkalmazkodni a feladatokhoz és a piaci változásokhoz.

Kollégáink szintén több éves szakmai tapasztalattal felvértezve egytől egyig a szakterületükön elismert szakembernek számítanak. Drón pilótáink az (EU) 2019/947 rendeletnek megfelelő szakvizsgákkal (A1/A2/A3 alkategóriában és Speciális kategóriában) illetve teljes körű felelősségbiztosítással rendelkeznek.

Azon túl, hogy országos szinten több nagyvállalattal dolgozunk együtt, több komolyabb külföldi megbízást is magunk mögött tudhatunk.

Fontosnak tarjuk az ügyfeleink részéről felmerülő igények megértését, majd professzionális megoldást kínálni számukra. Minden projektet üzleti és technikai szemmel egyaránt végig gondolunk, törekedve az általunk kínált megoldás lehető leghatékonyabb mivoltára.

Speciális gépjármű flottánk segítségével gyakorlatilag bármilyen helyszínt meg tudunk közelíteni, majd ott kifogástalan minőségű munkát végezni. A piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat.

A folyamat első lépése mindig az igények átbeszélése. Írjon nekünk, szívesen állunk rendelkezésre

Üzenetküldés

Hírek, újdonságok

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com