Menü

Értékesítés és tanácsadás

Kérjen ajánlatot!

Szakértő kollégáink a legmegfelelőbb eszköz és a hozzájuk tartozó kiegészítők kiválasztásában egyaránt segítenek Önnek, így támogatva a lehető leghatékonyabban felhasználást. Gyakorlatilag a legtöbb iparág számára tudunk megfelelő terméket ajánlani, hogy aztán a szakszerű használatukkal jelentős költségek legyenek megtakaríthatók.

Az eszközöket térítésmentesen szállítjuk az ország bármely pontjára, ahol a helyszínen az üzembehelyezésben és a megfelelő beállítások használatában is szívesen állunk rendelkezésre.

Minden általunk értékesített konfigurációhoz ingyenes technikai támogatást biztosítunk a vásárlást követő egy éven keresztül. Továbbá közvetlen kapcsolatban állunk az eszközök gyártójával.

Kollégáink az UAV szolgáltatásokhoz/ műveletekhez tartozó kötelező kockázatelemzéseket is végeznek.

Amennyiben csak tanácsra vagy segítségre van szüksége akár drón oktatással, képzéssel, vagy akár az (EU) 2019/947 rendeletnek megfelelő drón szabályozással, EASA jogszabályokkal kapcsolatban keressen minket az elérhetőségeink bármelyikén.

Miért a GeoLayer Kft.?

Mert mi nem csak egy „drónos” cég vagyunk! Üzleti és technikai szemmel gondolunk az általunk kínált megoldásra, hogy az a felhasználási területen a leghatékonyabb legyen, ezáltal a legmagasabb profit elérését segítse.


KÉRJE INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT

Kérjen ajánlatot!

Ezt követően pedig személyre szabott ajánlatot készítünk.
 

Hírek, újdonságok

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com